Vánoce 2009

05.01.2010 15:41

Tak máme za sebou další Vánoce a s tím spojené megatočbu na Chalupě, návštěvu u Prasat a silvestrovskou Hru s následným Večírkem.

Sněhu sice letos mnoho nebylo, ale lyžovat se dalo, i když to občas bylo pěknej fekálek.

Hlavní otázkou bylo, zda na nás jako každoročně zaútočí Prasečí Mor. Možná jsme (narozdíl od mexičanů) už imunní, možná že díky Rysovi který je očkovanej, možná protože jsme (většina) byli u Prasat letos jen jednou, každopádně jsme se Moru ubránili a rozjeli se do domovů zcela zdrávi (tedy až na naočkovaného Ryse).

Hlavním heslem se letos stalo Propan za Zrní!!! Kdo ví, ví, kdo neví nepochopí.

 

Vítězem ankety se stal náš kultovní bazének s krásnými 11 hlasy a to přesto, že letošní Vánoce proběhli bez křtu, tak snad za rok bude co (koho) křtíť. O druhé místo se se 6 hlasy podělily Prasata a fakt, že nám chalupa ještě nespadla na hlavu:-) Dva hlasy získala sauna i s kultovnímy kamny od akademického sochaře J.N. Poloha naší chalupy 3 km od parkoviště do brutálního kopce se už lidem tolik nezavděčila a zůstala bez bodu.

 

Nová anketa je tu, a můžete hlasovat, zda si myslíte že letos budou v čechách nějaké LOBy, nebo zda definitivně zvítězí globální oteplování...

 

A na závěr jsou tu nějaké fotečky:

silvestr 2009

Virtualni_prohlidka_chalupou_Zravotniku

Jsme příjemce podpory MŠMT Můj klub.

 

Anketa

Jak dopadnou závody, které budeme pořádat

zruší se pro nedostatek sněhu (1 997)
83%

bude to super lako vloni (397)
17%

Celkový počet hlasů: 2394